Ponudba
Hladna predjed:
Jurčkov pate
Divjačinski Pate
Mešan narezek
Prve jedi:
Juha z domačimi rezanci
Jota
Gobova mineštra
Polenta z jurčki
Polenta na žaru s pršutom, sirom in jurčki na žaru
Rezanci z : jurčki, tartufom,golažom,gorgonzolo
Fuzili z : jurčki, tartufom,golažom, gorgonzolo
Sezonski krožnik
Glavne jedi:
Pečen zajec
Pečen piščanec
Svinjska ali telečja krača
Svinjsko meso z medom pršutom sirom in jurčki na žaru
Svinjsko meso z brkinskim jabolkom in gorgonzolo
Biftek na več načinov ( s teranovo omako, z jurčki, s tartufom, z zelenim poprom …)
Svinjski file po istriansko s tartufom
Fiorentina
Tagliata divjačinska
Pohani jurčki
Kmečki krožnik ( svinjsko meso na žaru z mocarelo, panceto in jurčki)
Zelenjavni krožnik
Sezonski krožnik
Velika izbira prilog
Sladice:
Nebeška jabolka ( pečena brkinska jabolka na testu s karamelo in sladoledom)
Jabolčni zavitek
Tiramisu z nutelo
Borovnice z vaniljino kremo
Maline z vaniljino kremo
Gozdni sadeži z vaniljino kremo
Sladoled s toplimi gozdnimi sadeži
Pita ( z jabolk, breskev, sliv)
Sezonska sladica
OPIS KUHINJE
S strastjo in ljubeznijo se v naši kuhinji trudimo ohranit okuse starih receptov .
Sprejmemo 50 gostov, terasa 30 gostov.